Fenntarthatósággal és vállalati felelősségvállalással (CSR) kapcsolatos képzéseinket a denkstatt csoport több évtizedes tapasztalata és a terület aktualitásai alapján alakítjuk ki.

Meggyőződésünk, hogy az előadások keretében zajló információátadás mellett a résztvevők számára legalább ugyanolyan fontos az általuk a későbbiekben használható eszközök bemutatása és az esettanulmányokon keresztül való gyakorlati tapasztalás. Képzéseinket meghívott előadók bevonásával tesszük még érdekesebbé, a bemutatásra kerülő példákat pedig a résztvevő vállalatok iparágainak megfelelően válogatjuk össze.

A képzéseinken a résztvevők ismeretei és érdeklődése szerint többek között az alábbi témák kerülnek megvitatásra:

A fenntarthatósággal és CSR-rel kapcsolatos képzéseinket a CSR menedzserek mellett ajánljuk a vállalat környezetvédelemmel, fenntarthatósággal, PR-ral, marketinggel és vállalati kommunikációjával foglalkozó munkatársai, illetve bizonyos osztályok vezetőinek számára (logisztika, beszerzés, üzemeltetés); akik a közeljövőben várhatóan támogatást nyújtanak a cég fenntarthatósági tevékenységeinek megvalósításához.

További információ aktuális képzéseinkről.

Kihelyezett fenntarthatósági/CSR képzés esetén kérjük, keressenek bennünket. A kihelyezett képzés esetén egyedi ajánlatot adunk!

Résztvevői vélemények

"A felelős üzletfejlesztés képzés kiváló lehetőséget nyújt a fenntartható fejlődés és a vállalati felelősségvállalás fő témáinak és aktuális trendjeinek megismeréséhez. Aki már foglalkozott korábban ezzel a területtel, annak segít más perspektívába, kontextusba helyezni a fenntarthatóság témakörét, a szakemberek által tartott előadások pedig bemutatják, hogy mit jelent egy nagyvállalat gyakorlatában az érintettekkel folytatott párbeszéd, illetve hogyan válhat a fenntarthatóság elve a vállalati stratégiánk részévé."
Orosz Anna, EGIS

 

„Azt hittem, ismétlésre jövök, és hogy nincs új a „CSR napja” alatt. Tévedtem. Jó volt látni teljesen más, sokkal gyakorlatiasabb példákkal, hogy másképp is lehet elköteleződni, vagy felelős stratégiát kialakítani. Megtanulhattam, hogyan érdemes egy jelentést elkezdeni, hogyan kell projektet „levezényelni”, és mennyire összetetten, összehangoltan kell a CSR-t kezelni.”
Gartner Szilvia, Denso

 

„Nagyon felkészült előadók jöttek el és számomra új megközelítésből mutatták meg a vállalati felelősségvállalás témáját. Rengeteg új ismeretanyaggal lettem gazdagabb. Köszönöm a lehetőséget.”
Zolnai Emese, Vodafone

 
"Igazán sok, kézzelfogható ismeretet kaptam. Nagyon szívesen vennék részt máskor is a Denkstatt képzésein." 
Deák Krisztina, HungaroControl Zrt.

„Nagyon hasznosnak találtam a Denkstatt CSR képzését. Kifejezetten örültem annak, hogy a mérési lehetőségekről és a szabványokról is hallhattunk, amely egyedivé tette a képzést.”

Zadravecz Zsófia, LAFARGE Cement Magyarország Kft.

Denkstatt Hungary Kft.