Ötödik alkalommal hirdeti meg a MAF a Társadalmi Befektetési Díj pályázatát

Posted by admin on June 23, 2015

2015 nyarán ötödik alkalommal hirdeti meg a Magyar Adományozói Fórum a hazai vállalatok számára kiírt MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatát. A 2006-ban alapított és 2011-ben megújított MAF Társadalmi Befektetési Díj az egyik legszélesebb körben ismert és elismert szakmai megmérettetés, amely a hazai vállalatok társadalmi befektetési programjait olyan minőségi szempontok alapján értékeli, mint a partnerség, a hatás és az innováció, így a már évek óta aktív és nagy tapasztalatokkal rendelkező cégek mellett a társadalmi befektetések terén még frissnek számító kezdeményezéseket indító nagyvállalatok és KKV-k is azonos esélyekkel és sikerrel vehetnek részt.

A MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatának célja, hogy a hosszú távú társadalmi-gazdasági fenntarthatóságot is szolgáló stratégiai megoldásokat, példaértékű támogatói tevékenységeket széles körben ismertté tegye és felhívja a figyelmet az üzleti szektor proaktív társadalmi szerepvállalásának és a szektorok együttműködéseinek előnyeire és elért eredményeire, ezzel is ösztönözve a hazai támogatói kultúra fejlődését.

 „A korábbi években díjazott vállalati támogatási pályázatok is kézzelfoghatóan bizonyítják, hogy a tartós és mélyreható változásokhoz a három szféra közötti párbeszédre és szoros összefogásra van szükség. Egy vállalat, vagy egyetlen szektor nem képes egyedül megoldani összetett társadalmi problémákat. Az együttműködő vállalatok, állami és civil szervezetek olyan kompetenciákat, szakmai tudást, erőforrásokat és kapcsolatrendszert képesek mozgósítani a stratégiai alapokon nyugvó programok során, amelyek minden résztvevő számára közös értékeket, mérhető és megsokszorozható előnyöket teremtenek.”- mondta el Dr. Molnár Klára, a Magyar Adományozói Fórum igazgatója.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának eredményeit 2015 októberében teszi közzé az alábbi kategóriákban:

  • MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória
  • MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória
  • MAF Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória
  • MAF Az Év Legkiemelkedőbb Támogatói Programja Kategória

A Magyar Adományozói Fórum által felkért bíráló bizottság tagjai:

Erős Antónia – az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója

Füzesy Tamás – az Erőforrás Alapítvány/ United Way Magyarország ügyvezetője

Hargitai Lilla – a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója

Jakab Áron – a FRUIT OF CARE Nonprofit Kft. alapító ügyvezetője

Nagy Bálint – az IBS marketing tanszékének vezetője

A MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázata iránt érdeklődő szakemberek és a megmérettetésen indulni szándékozó vállalatok és partnereik a MAF honlapjáról letölthetik a korábbi években díjazott pályázatok esettanulmány gyűjteményeit: http://www.donorsforum.hu/hu/publikaciok/maf-tarsadalmi-befektetesek-dij-esettanulmany-gyjtemeny-2014

A részletes pályázati kiírás és űrlap a MAF weboldalán érhető el:

http://www.donorsforum.hu/hu/maf-tarsadalmi-befektetesek-dij/2015/biralat-2015

Denkstatt Hungary Kft.