Delfin Díj a Telekomtól

Posted by admin on September 9, 2014

A Magyar Telekom 1997 óta szervez fenntarthatósági kerekasztal-beszélgetést érintettjei számára, a kormányzati, a tudományos, a civil szakértők és a vállalati szféra képviselőinek részvételével. Az eszmecsere célja a párbeszéd, a közös gondolkodás, a fenntartható jövő építésére irányuló együttműködés segítése és a Telekommal szemben támasztott elvárások megismerése. 

A Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetés során ismét kiosztották a Delfin Díjat (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért), amelyre bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhatott. Tudatformálásért az "Új utca" - soproni kukafesztiválért kapott díjat a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft., megvalósult innovációért - az energiahatékony és kisebb környezeti terhelést jelentő fűtéstechnikai rendszerért - pedig a Telekom egyik beszállítója, a Vasi FULL-TÁV Kft. törekvéseit értékelte kimagaslónak a zsűri.

Az eseményen Innovációs kategóriában kapott elismerést a Csepel Zrt., a Telebike vállalati kerékpár-rendszerért, esélyegyenlőségi kategóriában pedig a Hill és Knowlton PR ügynökség a Down-szindrómás gyerekek elfogadását támogató folyamatos kampánymunkájukért. 

A pályázatokat elbíráló szakmai bizottság tagjai között volt Dr. Pataki György a Budapesti Corvinus Egyetem docense, Simon Ernő újságíró, a Fenntarthatósági Média Klub képviseletében György Bence a TV2 program- és hírigazgatója, Nagy Viktor a portfolio.hu vezető elemzője, valamint Szomolányi Katalin, a Magyar Telekom fenntarthatósági központjának vezetője. 

További információ a Magyar Telekom fenntarthatósági törekvéseiről: http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag

Denkstatt Hungary Kft.