A Coca-cola nyerte el a legjobb jelentés díjat

Posted by admin on July 21, 2014

A Corporate Register weboldal immár hét éve kilenc kategóriában rangsorolja és díjazza a vállalatokat. Az adatbázisba minden évben 7000 jelentést töltenek fel és ezek közül választják ki nyilvános online szavazással a versenyben szereplő kilenc kategória győzteseit.

A MOL-csoport 2013-as Éves Jelentése a hetedik helyezést ér el a Corporate Register Reporting Award (CRRA) versenyében a Legjobb Integrált Jelentés kategóriában. 2007-ben történt megalapítása óta a CRRA az egyetlen független éves globális online jelentési díj, amely elismeri a nem-pénzügyi jelentésük terén kimagaslóan teljesítő vállalatokat.

“Öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy egy globális site felhasználói ilyen nagy számban vélekedtek úgy, hogy társaságunk, a MOL-csoport megérdemli ezt az előkelő helyezést a legjobbak között. Ez az elismerés még jelentősebb akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a szavazatokat leadók elsősorban a befektetői, elemzői és CSR szakértői közösségből kerültek ki, és ez arra bátorít bennünket, hogy tovább folytassuk az integrált fenntarthatósági szempontok integrálására irányuló gyakorlatunkat nemcsak az éves jelentések terén, hanem az értékteremtési és döntéshozatali folyamatainkban is” – olvasható Donna Darzentas, a MOL-csoport FF&EBK ügyvezető igazgatójának nyilatkozata a MOL sajtóközleményében.

A MOL-csoport 2013-as Éves Jelentése itt található.

  • A Legjobb jelentés díjat a Coca-cola Enterprises Inc. nyerte el, amely megkapta a Legkreatívabb kommunikációért járó elismerést is.
  • A Legjobb első jelentő az Ernst & Young Americas lett.
  • A Legjobb integrált jelentés díját a Novo Nordisk A/S érdemelte ki.

Részletes információ a díjazott jelentésekről itt található.

 

Denkstatt Hungary Kft.